Εταιρεία

Από το 1996

Η εταιρεία μας θεωρείται ως μία από τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες στον κλάδο των ασφαλίσεων. Δραστηριοποιούμαστε και ειδικευόμαστε σε πλήθος κλάδων ασφαλίσεων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες τους και προσφέροντας ατομική προσέγγιση και εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμενοι στο πλούσιο φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρουμε.

Διαθέτουμε μία ομοιογενή και άριστα εκπαιδευμένη ομάδα στελεχών, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων, η οποία βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών μας, προσφέροντας επαγγελματικές συμβουλές και λύσεις στις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Η εταιρεία μας έχει επιλεγεί από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς οργανισμούς και συνεργάτες της Ελλάδας και του εξωτερικού ως αξιόπιστος εταίρος στο χώρο των ασφαλίσεων. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αποτελεί για εμάς μία ακόμα αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και μας δίνει τη δύναμη να προοδεύουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. 

Σάββας Χαλκίδης

Διεύθυνση / Ιδρυτής της εταιρίας το 1996

Ο κ. Σάββας Χαλκίδης δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 1975. Ξεκίνησε από το τμήμα ζημιών της ασφαλιστικής εταιρείας Ήλιος και στη συνέχεια μεταπήδησε στον χώρο των πωλήσεων, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση των υποκαταστημάτων Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας, και στη συνέχεια ως περιφερειακός διευθυντής Βορείου Ελλάδος. Έπειτα πήγε στις Ασφάλειες Μινέττα όπου εργάσθηκε έως το 2010 ως διευθυντής Βορείου Ελλάδος και για μια τετραετία (2003-2007) εργάσθηκε στην εταιρεία Commercial Value. 

Το 1996, παράλληλα με την πορεία του ως στέλεχος στις ανωτέρω εταιρείες, ίδρυσε το ασφαλιστικό γραφείο Ιάσων Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητα γραφεία. Στο πλευρό του έχει τη σύζυγό του Αναστασία, τον υιό του Ιάσων, αλλά και μια καλά δομημένη ομάδα τεσσάρων στελεχών. 

Η Ιάσων Πρακτορεύσεις Ασφαλιστικών Εταιριών ΑΕ έχει 150 ενεργούς κωδικούς συνεργατών, από τη Θεσσαλία έως την Ορεστιάδα, και δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

s.chalkidis@iason.com.gr

Χαλκίδου Αναστασία

Διεύθυνση

Η κυρία Αναστασία Χαλκίδου είναι μέλος της ομάδας μας από το 2005. Προηγουμένως είχε εργαστεί για περίπου 25 χρόνια στη ΣΙΔΜΑ ΑΕ στο λογιστήριο και στο τμήμα πωλήσεων. Σήμερα εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας και επιβλέπει τις εργασίες του γραφείου.

a.chalkidou@iason.com.gr

Χαλκίδης Ιάσων

Διεύθυνση

Ο Ιάσων Χαλκίδης είναι μέλος της ομάδας μας από το 2020. Έχοντας σπουδές στις Βαλκανικές/Σλαβικές σπουδές και τη Δημόσια Διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εμπειρία στην έρευνα και τις εργασίες των Ευρωπαϊκών θεσμών, αποτελεί πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας. 

i.chalkidis@iason.com.gr / jasonchalkidis@gmail.com 

Ρέστα Αναστασία

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η κυρία Ρέστα αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το 1998 και είναι η υπεύθυνη της εξυπηρέτησης των συνεργατών. Βοηθά στην εξυπηρέτηση των πελατών, την διεκπεραίωση υποθέσεων και ασχολείται με όλους τους κλάδους ασφάλισης. a.resta@iason.com.gr

Τορτοπίδου Μαρία

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η κυρία Τορτοπίδου αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το 2010 και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας των πελατών και διεκπεραίωσης των διαφόρων ασφαλιστικών υποθέσεων. Ασχολείται επίσης με όλους τους κλάδους ασφάλισης. m.tortopidou@iason.com.gr

Γουγούση Αγνή

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η κυρία Γουγούση αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το 1999, είναι η υπεύθυνη του ταμείου της εταιρίας. Βοηθά στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών, στην διεκπεραίωση υποθέσεων και ασχολείται με όλους τους κλάδους ασφάλισης. a.gougousi@iason.com.gr

Ρόκος Κοσμάς

Τμήμα Ζημιών

Ο κύριος Ρόκος αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το 2011και είναι ο υπεύθυνος του κλάδου ζημιών της εταιρίας και βοηθά σημαντικά στην διεκπεραίωση ασφαλιστικών υποθέσεων. k.rokos@iason.com.gr

ΙΑΣΩΝ Πρακτορεύσεις Ασφαλιστικών Εταιριών ΑΕ

Οι ασφάλειες που προσφέρουμε καλύπτουν παντός τύπου ανάγκες, από τις προσωπικές ασφαλίσεις (ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση σπιτιού, ασφάλιση υγείας κ.α.), έως τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις (ασφάλιση καταστημάτων, ευθύνης επιχειρήσεων κ.α.). Οι ασφάλειες που προσφέρουμε καλύπτουν παντός τύπου ανάγκες, από τις προσωπικές ασφαλίσεις (ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση σπιτιού, ασφάλιση υγείας κ.α.), έως τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις (ασφάλιση καταστημάτων, ευθύνης επιχειρήσεων κ.α.).

Σύγχρονα Εργαλεία Διαχείρισης

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία διαχείρισης ασφαλιστικών κινδύνων και πληροφοριακών συστημάτων για να καλύψουμε τις ανάγκες σας με ακρίβεια και ταχύτητα.

Αξιοπιστία και Επαγγελματική Δεοντολογία

Βασίζουμε τη λειτουργία μας στην αξιοπιστία, την επαγγελματική μας δεοντολογία και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ασφαλεία και Προστασία

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να καλύψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και να παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλισης υψηλού επιπέδου, για να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς και προστατευμένοι.