FAQ – Συνήθεις ερωτήσεις

Tί είδους ασφαλίσεις προσφέρετε; 

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών επιλογών προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες, όπως μεταξύ άλλων: ασφάλιση αυτοκινήτου και λοιπών οχημάτων, ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση επιχειρήσεων, ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης, τεχνικές ασφαλίσεις, ασφάλιση υγείας, ομαδικά προγράμματα υγείας και άλλα.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία απαίτησης ασφαλιστικής αποζημίωσης;

Μέσω του τμήματος ζημιών της εταιρίας μας, ακολουθούμε μια εμπεριστατωμένη και απλοποιημένη διαδικασία διεκδίκησης αποζημίωσης η οποία διασφαλίζει το γεγονός ότι θα λάβετε άμεση βοήθεια όταν χρειαστεί. Επίσης σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα για να διασφαλίσουμε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν το κόστος της ασφάλισης;

Διάφοροι παράγοντες καθορίζουν το κόστος της ασφάλισης όπως τα όρια κάλυψης, τα εκπιπτόμενα ποσά και το ατομικό σας προφίλ κινδύνου. Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας για να βρούμε την καταλληλότερη κάλυψη για τις ανάγκες σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Μπορώ να προσαρμόσω το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου στις ανάγκες μου;

Απολύτως. Καταλαβαίνουμε ότι ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους όταν πρόκειται για ασφάλιση. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να προσαρμόσει ένα συμβόλαιο που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Υπάρχει περίοδος αναμονής πριν αρχίσει η ασφαλιστική μου κάλυψη;

Η κάλυψη τυπικά αρχίζει μόλις εκδοθεί το συμβόλαιό σας και διεκπεραιωθεί η πληρωμή των ασφαλίστρων σας. 

Τι θα συμβεί αν παραλείψω να πληρώσω το ασφάλιστρο;

Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μπορεί μερικές φορές να έχει σκαμπανεβάσματα. Για αυτό η ομάδα μας είναι παρούσα για να σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση που να διασφαλίζει ότι η κάλυψή σας από τους διαφόρους κινδύνους θα παραμείνει ανέπαφη.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για πολλαπλά συμβόλαια ή για άλλους λόγους;

Ναι, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν διάφορες εκπτώσεις και κίνητρα, όπως εκπτώσεις για πολλαπλά συμβόλαια στην ίδια εταιρία ή ανταμοιβές αφοσίωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρεται και κρατική επιβράβευση σε ορισμένες περιπτώσεις ασφάλισης. Στόχος μας είναι να σας καλύψουμε με τον πληρέστερο δυνατό  τρόπο από τους διαφόρους κινδύνους, βοηθώντας σας παράλληλα να εξοικονομήσετε χρήματα. 

Πώς χειρίζεστε τα επείγοντα περιστατικά ή τις απαιτήσεις εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας;

Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει με επείγοντα περιστατικά και αξιώσεις, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε έγκαιρη βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ολοκληρωμένης και βασικής ασφαλιστικής κάλυψης;

Η ολοκληρωμένη κάλυψη προσφέρει ευρύτερη προστασία έναντι ενός μεγαλύτερου φάσματος κινδύνων, ενώ η βασική κάλυψη παρέχει μια βασική προστασία για κοινούς κινδύνους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για το συμβόλαιό μου ή να κάνω αλλαγές στις καλύψεις μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας οποιαδήποτε στιγμή και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα ώστε να ενημερωθείτε για το συμβόλαιό σας και να πραγματοποιήσουμε πρόσθετες πράξεις για να λάβουν χώρα οι αλλαγές που θέλετε.

Υπάρχουν περιορισμοί ή εξαιρέσεις που πρέπει να γνωρίζω στο συμβόλαιό μου;

Τα ασφαλιστικά συμβόλαιά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη, αλλά είναι σημαντικό να εξετάζετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Είμαστε κοντά σας για να διευκρινίσουμε τυχόν περιορισμούς ή εξαιρέσεις και να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε πλήρως τις καλύψεις του συμβολαίου σας.

Παρέχετε ασφάλιση για επιχειρήσεις ή μόνο για ιδιώτες;

Προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Ποια έγγραφα πρέπει να προσκομίσω κατά την υποβολή απαίτησης;

Η διαδικασία υποβολής απαιτήσεων είναι απλή και θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τις απαιτήσεις τεκμηρίωσης, ώστε να διασφαλίσουμε μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για βοήθεια ή υποστήριξη σχετικά με το συμβόλαιό μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξατομικευμένη βοήθεια και υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε.

Μεγάλο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την επικράτεια

Εταιρεία. Ομάδα. Οικογένεια.

H ΙΑΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΩΝ Α.Εν είναι σε θέση να καλύψει κάθε κίνδυνο, γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας πρόβλημα, διότι η πολύχρονη εμπειρία μας και η επαγγελματική μας κατάρτιση, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε την πλέον αξιόπιστη λύση.

Έχουμε λύσεις σε όλα τα σφαλιστικά θέματα.

Καλέστε μας στο 2310520701

Σχόλια Πελατών

Πραγματικά σχόλια από πραγματικούς ανθρώπους

Iason Insurance Brokers Ltd
4.9
Με βάση 9 κριτικές
powered by Google
επαγγελματισμος, αψογη εξυπηρετηση
Lefteris MoskovitisLefteris Moskovitis
17:51 19 Feb 21
Το σοβαρό πρόσωπο και η μεγάλη εμπειρία από τυπώνονται τόσο στις τιμές όσο και στην εξυπηρέτηση
DIMITRIOS DEMIROGLOUDIMITRIOS DEMIROGLOU
13:13 25 Feb 20
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καθοδήγηση στον πελάτη ,όμορφος χώρος...
js_loader